تجارت پارمیدا – ساختمان اداری / Alidoost و همکاران

معماران: Alidoost و همکاران
حوزه:
6700.0 متر مربع
سال:
2018
در ابتدا باید گفت که شکل و هندسه زمین (مثلث مناسب) آن را از اکثر ساختمانهای شهری متمایز می کند .به طور طبیعی ، این و چالش های آن بر طراحی اصلی پروژه پارمیدا تأثیر گذاشته است. پهنای قابل توجه زمین ، لزوم تأکید در ورودی چشمگیر و همچنین راه پله و آسانسور ، تیم طراحی را قادر ساخته تا ساختمان اصلی را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم کند.

این میان رده نسبت های بهتری از حجم ، پویایی و شکل پذیری را به ارمغان آورده است. در مرحله دوم ، استفاده دوگانه از دفتر تجاری از پروژه ، ضمن حفظ وحدت کلی ، در حجم بیان شده است. به همین ترتیب ویترین های تجاری کاملاً از سطوح بالای اداری متمایز شده اند. برای دستیابی به این هدف از قوانین و مقررات شهری در مورد منطقه طناب دار در معابر استفاده شده است. این تفکیک کاربردها همچنین با تأکید بر ویژگیهای دوگانه شفاف – نیمه شفاف و تاریک – روشن حاصل می شود.

بر این اساس ، بر خلاف پوسته تجاری کاملاً شفاف ، پوسته متخلخل فضاهای اداری در حجم اصلی گنجانیده شده است. این پوسته نه تنها بر تفکیک مصارف ساختمان تأکید می کند بلکه عملکرد جوی بسیار موثری در سمت جنوبی و آفتابی پروژه دارد ، بنابراین شفافیت لازم در فضاهای اداری و همچنین کنترل اشعه خورشید را فراهم می کند. در تلاش برای جلوگیری از طراحی استاتیک ، طراحان برای طراحی پوسته بیرونی به صورت پویا و ایجاد مثلث های vertex در پارچه بیرونی از ناحیه طناب کشی استفاده کردند. از مهمترین فواید این مفهوم ، تنوع بخشیدن به برنامه دفاتر و همچنین شناسایی دفاتر در نمای شهری است. علاوه بر این ، توجه به این نکته ضروری است که استفاده از مثلث های بزرگ در نما ، پوسته را به حتی قطعات تقسیم می کند ، که این خود ناشی از هندسه مختلف زمین پروژه است که در پروژه نیز به شکلی ملموس و متفاوت آشکار می شود. چشم انداز.

پویایی پوسته بیرونی نیز تأثیر عمیقی بر کیفیت فضای داخلی دارد. به این ترتیب ، در داخل می توان انواع پوسته نوری گذرا را مشاهده کرد که هر کدام ویژگی های هندسی خاص خود را دارند. به عبارت دیگر ، این دیوارها همچنین عنصر اصلی طراحی داخلی هستند. از این رو ، سایر عناصر داخلی مانند سقف کاذب ، روشنایی و کفپوش برای پرداختن به این ایده طراحی شده است. در طراحی طرح ، تمرکز اصلی طراحان به حداکثر رساندن استفاده از نور طبیعی و همچنین قرار دادن راهروهای دسترسی در سمت غیر نور است.

در قسمت تجاری ، تنها مرز بین داخل و خارج ساختمان ، دیوار شیشه ای ویترین است که باعث افزایش کیفیت فضاهای فوق می شود. ورودی اصلی ساختمان ، با یک مجموعه مشخص در عقب ، با ویترین های تجاری کاملاً متمایز است. سرانجام ، زنجیره ای بهم پیوسته از جزئیات ، عناصر تکراری و نقوش در کل پروژه برای تأکید بر هویت بی نظیر ساختمان از جمله نقوش موجود در کفپوش ها و وسایل روشنایی ، بدنه های لابی ورودی ، پله ها ، باغ های پشت بام و همچنین کفپوش های پیاده رو شهری استفاده شده است.

فهرست