اقامتگاه Himchori / رودخانه و باران

معماران :River & Rain

 حوزه :840 مترمربع

 سال :2017 

 پیکربندی طبیعی هیلز در مجاورت و یک دریای واضح تر و واضح تر ، با قدرت و زیبایی شفاف آنها تنها الهام بخش مفهوم سازی این پروژه بود. در رسیدن به یک منظره بینهایت از تپه به دریا ، ویلا بیشتر به عنوان یک قاب به تصویر کشیده شده است تا منظره را به عنوان یک مانع به تصویر بکشد. فضاهای مورد نظر و بیان رسمی آنها مطابق جشن افق هماهنگ و عمودی ظریف دو محرک محیطی شکوفا می شود. در حین انجام این کار ، یک مسئله مهم برای کاهش خسارات سایت و همچنین به حداکثر رساندن حفظ اکوسیستم طبیعی موجود محیط زیست بود. این محل اقامتگاه با مشرف به دریا با یک قطره عقب عالی از تپه های سبز باشکوه واقع شده است. ورودی محوری خارج از محل اقامت باعث شد تا بیننده با یک دریچه دعوت کننده در بالای بدنه کم عمق شناور به پروژه نگاه کند. بنابراین هراس داخلی ویلا به عنوان یک تعجب آور باقی مانده است.

 در حین ورود به محل اقامت ، مناظر بلافاصله به سمت فضای سبز و تپه حیاط های پشتی در می چرخید. منطقه نشیمن یک فضای دوبل است که احساس باز بودن را تقویت می کند و باعث ایجاد رابطه داخلی – فضای باز می شود. پله های هوایی به عنوان ستون فقرات اصلی این محل اقامت دارند که چندین سطح را به هم گره می زنند و راه پله ها را از سطح ورودی تا بالای بام سوار می کنند ، سوار کاوش در مورد puzzle فضاها است. ساختار کامپوزیت برای تبدیل مفهوم در بهترین بیان رسمی خود به کار گرفته شد. قسمت مرکزی از سازه فولادی در میان ساخت و ساز  RCC  است. کفهای بتونی این اقامتگاه از نوع صفحات مسطح است که در انتهای کف آن تنوع سنگ مرمر ، چوب و کاشی وجود دارد. از سنگ مرمر صیقلی مشبک در کف زمین برای ایجاد انعکاس درختان اطراف استفاده می شود در حالی که سنگ مرمرهای ضد جلا در بیرون قرار می گیرند تا کف آن بدون لغزنده باشد. کف عرشه مرکزی از جنس چوب و فولاد است در حالی که تمام اتاق های اتاق خواب و بلوک های سرویس دارای کف کاشی کاری هستند. ریل رشته کابلهای فولادی در قسمت پله های چوبی و فولادی به همراه بالکن و تراس به نمایش در آمده است.

 منطقه خصوصی اتاق های خواب در ساختار  RCC  در دو انتهای آن قرار دارد که دو تا از آنها در سطح تقسیم شده و دو مورد در سطح استاندارد قرار دارند. اما هر یک از اتاق های چهار تخته ، برخلاف فضای دیگر خانه ، مجموعه ای دلنشین برای داشتن مناظر صریح و طبیعی است. در حالی که آشپزخانه لذیذ غرق شده و ناهار خوری مجاور آن ، مرکز تفریحی برای تفریح ​​و لذت بردن از غذا است ، اما اتاق بارفیکس با سقف با تراس کشیده مناسب برای سکی است. تزئینات خاموش بتنی با چهره منصفانه باعث شده است سطحهای لعاب منفرد تقویت نمایشگر زنده درختان مجاور ، تغییر تصاویر آسمان و دریا با رنگ ، نور و سایه آنها ، حتی بعضی مواقع آینه دریا را بیشتر به عنوان یک تصویر نمای شفاف از این نیروهای توانا جلوی ویلا منظره ای مونتاژ شده از یک چمنزار دارد. تخته های کشتی بازیافت شده قدیمی و تخته های بتنی. با چمن پوشانده شده و خیس شده و یک مسیر ورودی ظریف به خانه شکل داده است. روح طبیعی منتقل شده به خانه ، حس ارتباط متقابل با کاربر را ایجاد می کند. این رابطه هماهنگ با محیط اطراف باعث شده است تا ویلا به جای یک بیانیه تحمیل شده به عنوان یک ظاهر ظهور ظاهر شود.

فهرست